Om oss

Syftet med föreningen är främst att ställa upp för varandra, att vara tillsammans med någon som vet hur det är och åter igen ser ljust på tillvaron.

29243663_2019347884745382_8388165021368057856_n.jpgVåra populära armband

Bröstcancerföreningen Jönköpings län är en stödförening för kvinnor och män som har eller har haft bröstcancer. Vi startade vår förening 1983 och är med i Bröstcancerförbundet.
2001 startade vi vår yngre sektion, för kvinnor under 50 år.

ATT VARA TILLSAMMANS…

är en viktig del av vår förening, tillfällen att utbyta erfarenheter. Vi samlas några gånger om året till medlemsmöten med varierande teman, där vi ser till att blanda allvar och flärd. Utöver våra medlemsmöten har vi cafékvällar och vattengymnastik på ett antal orter i länet.

Syftet med föreningen är främst att ställa upp för varandra, att vara tillsammans med någon som vet hur det är och åter igen ser ljust på tillvaron.

VI HAR SJÄLVA DRABBATS…
och är bröstcancerbehandlade. Vi vet därför mycket väl att undersöknings- och behandlingsperioden är pressande och jobbig.

ATT TALA MED NÅGON…
som har varit i samma situation, vet vi av egen erfarenhet, kan kännas bra. Du kan därför med förtroende ta kontakt med vem Du vill av våra stödpersoner, även om Du inte önskar bli medlem i vår förening.

Ring vår jourtelefon på 076-626 00 62, svarar ingen direkt så skicka ett sms eller ring igen. Känn dig välkommen att ringa så får du namn och telefonnummer till våra stödpersoner, som har tid att lyssna och som naturligtvis har tystnadsplikt. Även du som anhörig är välkommen att ringa.

Har du frågor eller tips som du vill skriva till oss så gör du det till:

jonkoping@brostcancerforbundet.se

https://jonkoping.brostcancerforbundet.se/wt/cms/documents/

Aktiviteter

Aktiviteter

Bli medlem.

Bli medlem.